Lukijalta : Heikki Hattunen ja Risto Nordell

Kirjoitettu 2.5.2014 klo 17:51

Simeon ja Hanna,

Aika nopeasti tuli nimimerkin takaa kirjoittelua. Ymmärrän, että joskus pakinoidaan, mutta sen vastapainoksi saisi olla moninkertainen määrä asiaa nimellä. Haiskahtaa väenlietsonnalta.

Muuten kiitän uudesta ortodoksisesta mediasta! Rohkeaa ja ahkeraa! Kenties kirkkomusiikistakin asiaa? Enkä tarkoita arvottavaa, vertailevaa tai jotain perinnettä mollaavaa kirjoittelua (varsinkaan nimimerkin takaa), vaan myönteistä uutisointia, kun jotain saadaan aikaan. Vaikkapa Joensuun srk:n nuorisokuorosta tai Ilomantsista tai Turun kuoron perinteistä.

Heikki Hattunen

 

Kirjoitettu 7.5.2014 klo 16:04

Heikin kanssa samaa mieltä. Toimittajana arvioin jatkuvavasti erilaisia muiden inmisten hengetuotteita ju ( jollaisia ovat tv-ohjelmat ja lehtijutut ) julkisuudessa. .Teen sen aina omalla nimellä. Puskista on helppo huudella!

Risto Nordell

 

Toimituksen huomautus: 

Vastarannankiiski ei sivaltele puskista!

Toimitus on kutsunut kyseisen henkilön kirjoittamaan nimimerkillä ajankohtaisista asioista tekstejä, jotka herättäisivät elleivät nyt suorastaan intohimoja niin ainakin runsaasti mielipiteitä.
Valitettavasti tämä idea ei ole kummankaan toimittajan oma, vaan sitä on kehitelty Kirkko ja kaupunki -lehden kiintoisan Kerettiläinen -nimimerkin innoittamana.
Muuten Simeon ja Hanna ei tule nimimerkkikirjoittamista käyttämään.