Jälkikirjoitus

Simeon ja Hanna on saanut runsaasti oikaisevaa palautetta Facebook -.sivullaan uutisoituaan Karjalan hiippakuntasäätiön jakamista apurahoista. Koska uutisessa on selvä virhe, Simeon ja Hanna katsoo tarpeelliseksi oikaista virheen.

Simeon ja Hanna ei enää saa tiedotteita sen enempää kirkon tiedotuskeskuksesta kuin hiippakunnilta tai seurakunniltakaan, kuten tapahtui – pyynnöstä – sen aloittaessa toimintansa. Simeon ja Hanna joutuu siksi poimimaan tietonsa eri lähteistä – tässä tapauksessa Kirkon tiedotussivulta.
Kyseisellä sivulla mainitaan osoitteeksi nimenomaan Ortoboxi.net, ja yrittäessämme tutustua ko. sivustoon saimme jatkuvasti tulokseksi
”Tämä Web-sivu ei ole käytettävissä. Selvittäminen epäonnistui ortoboxi.net.”
Olemme hyvin suuresti pahoillamme siitä, että olemme etsineet sivustoa virheellisestä osoitteesta emmekä siten saaneet selvitettyä asiaa kunnolla. Olemme myös kiitollisia kaikille niille, jotka oikaisivat meitä, ja lainaamme tähän muutaman kommentin, jotta sivuston merkitys tulee selväksi kaikille lukijoillemme:
Maria Takala-Roszczenko: Ortoboxin tekijöiden pitäisi saada kaikki kiitos ja kunnioitus tekemästään todella monipuolisesta ja merkittävästä työstä kirkon tulevaisuuden hyväksi! Ihmettelen että pienenkin rahallisen tunnustuksen antaminen koetaan olevan pois jostakin olennaisemmasta. Mikä on olennaisempaa kuin lasten ja nuorten koukuttaminen kirkollisiin aiheisiin? Ortoboxin tehtävät ja aineistot onnistuvat siinä niin hyvin!

Ilona Sidoroff : Ortoboxi on uskonnonopetuksen apuväline, ja ainakin itselleni se oli korvaamaton kun opetin uskontoa. Oppilaat tykkäävät siitä todella paljon ja se on todella tarpeellinen työkalu opettaessa montaa luokka-astetta samalla oppitunnilla. Ortoboxia on tehty täysin vapaaehtoisesti ja todella ahkerasti muutenkin rankan työn ohessa. Jokainen uskonnonopettaja voinee yhtyä tähän.
Ja oikea osoite on siis Ortoboxi.fi