Hieno videotallenne Mellunmäen kappelin hengellisestä muutosta ja metroristisaatosta

04/03/2015

uutinen

Helsingin ortodoksisen seurakunnan Itä-Helsingin toimintakeskuksen toiminta Mellunmäen tiloissa päättyi 1. maaliskuuta 2015, jolloin Pyhittäjä Aleksanteri Syväriläisen muistolle vihityssä kappelissa toimitettiin viimeisen kerran liturgia. Liturgian jälkeen kirkkokansa kulki toimintakeskuksen papin isä Jyrki Penttosen johdolla ”metroristisaattona” kohti uutta toimitilaa Myllypurossa.

Jari Haukka on koonnut kappelin historiallisesta päivästä ja ristisaatosta metrolla hienon videotallenteen. Esityksen kesto on 30 minuuttia. Tallenteelle on kuvattu litugiaa ja isä Jyrkin tunteita esiinnostanut opetuspuhe sekä historiallinen ristisaatto.

Aristarkos Sirviö

, , , , ,

Tilaa

Subscribe to our RSS feed and social profiles to receive updates.

Kommentointi on suljettu.

%d bloggaajaa tykkää tästä: