Andran matkapäiväkirja 1

Sotkamolainen Andra Aldea-Löppönen, jonka Simeonin ja Hannan lukijat tuntevat hänen verkkolehdessä julkaistuista artikkeleistaan, on 16.10.-3.11. matkalla entisessä kotimaassaan Romaniassa lastensa Andrein ja Oton kanssa. Matka on Andralle myös pyhiinvaellusmatka, ja hän on luvannut kirjoittaa lyhyitä päiväkirjamerkintöjä Simeoniin ja Hannaan matkalta.

Auringonnousu pilvien yläpuolella Helsingin ja Berliinin välillä. (Kuva/photo: Andra Aldea-Löppönen )
Auringonnousu pilvien yläpuolella Helsingin ja Berliinin välillä.
(Kuva/photo: Andra Aldea-Löppönen )

 

Lauantai 17.10.2015

Vaaleanpunaiset pilvet loistavat allamme.  Kahvia juodessani iloitsin rauhallisesti auringon noususta. Taivas oli välillä aivan kultainen. Paksujen pilvien alla toisinaan on nopeita ohuita pilviä juoksemassa eri suuntaan. Otto nukkuu sylissäni, Andrei vieressä. Olemme lentämässä Helsingistä Berliinin kautta Bukarestiin.

Wurst -välipala Berliinissä ennen koneen lähtöä Bukarestiin. (Andra Aldea-Löppönen)
Wurst -välipala Berliinissä ennen koneen lähtöä Bukarestiin.
(Andra Aldea-Löppönen)

Meidän matkamme Romaniaan alkoi tavallaan jo Helsingissä. On aina mukavaa olla ystävien kanssa jakamassa ateria, vaihtamassa sanoja ja lauseita suomeksi ja romaniaksi, sekä vitsailla että katsella lasten leikkiä.

Mutta myös rukous samoin kuin laulut ovat oleellinen osa puuhistamme.

Kiitos Herralle tästä!