Joulukalenteri 2017

(Kuva/photo: Aristarkos Sirviö)

Tänä vuonna Simeon ja Hanna –verkkolehdessä aukeaa joulukalenteri joka päivä jouluun, joulukuun 25. päivään, Herramme Jeesuksen Kristuksen syntymäpäivään, saakka. Toivomme palautetta joulukalenterista voidaksemme päättää, tuleeko kokeilusta jokavuotinen traditio vai jääkö se vain tämän vuoden kokeiluksi.

Toivomme myös, että palautteessanne mainitsisitte viisi mielestänne parasta kalenteriluukkua. Kaikkien mielipiteidensä kertoneiden kesken arvomme vuoden 2018 alussa muutaman yllätyspalkinnon.

Mielipiteet voi kertoa kommenttina Simeon ja Hanna –verkkolehden Facebook-sivulla tai lähettää viestin joko Aristarkosille tai Helleville yksityisviestinä heidän Facebook-sivuillaan tai jommankumman sähköpostiosoitteeseen :

sirvioaristarkos@gmail.com  tai  salminenmatihalti@gmail.com .

S&H