Joulukalenteri: Torstai 7.12.

Halloween-kurpitsa tuo myös ristin valon pimeään yöhön.
(Kuva/photo: Hellevi Matihalti)

Oi, Jumala, hyväksyessämme toisemme kokosydämisesti, täydellisesti, kokonaan, me hyväksymme Sinut ja me kiitämme Sinua, palvomme Sinua ja rakastamme Sinua koko olemuksellamme, sillä meidän olemuksemme on Sinun olemuksesi, meidän henkemme on juuttunut Sinun henkeesi. Täytä siis meidät rakkaudella ja anna rakkauden sitoa meidät yhteen, kun kuljemme eri teitä tämän yhden hengen yhdistäminä, joka tekee Sinut läsnä olevaksi maailmassa ja joka tekee sinut perimmäisen todellisuuden, rakkauden todistajaksi. Rakkaus on voittanut. Rakkaus on voitollinen. Aamen.

Torstain Illan tullessa -hetken loppurukous Thomas Mertonin kirjasta Hetkien kirja. Suomentanut Leena Saikkonen, CEI                                                                            

Lue myös Hellevi Matihaltin kirjoitus Simeonissa ja Hannassa. (napsauta tekstiä)