Toinen joulupäivä 2018

26/12/2018

Saarnavuorossa

Kristuksen syntymän jälkijuhla, Jumalansynnyttäjän juhla

Virolainen jouluikoni.
(Kuva/photo: Aristarkos Sirviö)

Vanhurskaat iloitkoot, / taivaat riemuitkoot, / vuoret ilosta liikahdelkoot, / sillä Kristus on syntynyt, / Neitsyt istuu kerubien tavoin helmassaan lihaksi tullut Jumalan Sana. / Paimenet ihmettelevät Häntä, joka on syntynyt, / tietäjät tuovat lahjojaan Valtiaalle, / ja enkelit veisaten sanovat: / Ihmeellinen Herra, kunnia olkoon Sinulle!

Kiitosstikiira 26.12. Juhla Jumalansynnyttäjän kunniaksi

Tietäjien kumarrus. Etiopialainen ikoni.
(Kuva/photo: pinterest.com)

 

Paimenet kiiruhtivat Betlehemiin julistamaan sanomaa hyvästä Paimenesta, / jota kerubit kantavat ja joka meidän tähtemme on ottanut lapsukaisen muodon ja makaa nyt seimessä. / Herra, kunnia olkoon Sinulle!

Virrelmästikiira 26.12. Juhla Jumalansynnyttäjän kunniaksi

,

Tilaa

Subscribe to our RSS feed and social profiles to receive updates.

Kommentointi on suljettu.

%d bloggaajaa tykkää tästä: